Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 60 ευρώ

Πολιτική Επιστροφών

Υπαναχώρηση / Επιστροφή προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας ή και το σύνολο αυτής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης και να αιτηθείτε αντικατάσταση των προϊόντων ή - υπό προϋποθέσεις - επιστροφή των χρημάτων σας.

Σε περίπτωση που σας στείλαμε λάθος προϊόν (και αυτό δεν οφείλεται σε δικό σας λάθος) υποχρεούμαστε να σας στείλουμε το σωστό προϊόν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, ενώ αν το προϊόν που θέλετε δεν είναι διαθέσιμο, μας επιστρέφετε το λάθος αντικείμενο και σας επιστρέφουμε το ποσό που πληρώσατε, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μεταφοράς.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι όπως ακριβώς θα το θέλατε π.χ. διαφορετικό σχέδιο ή χρώμα από ό,τι είχατε καταλάβει μας το επιστρέφετε και σας το αντικαθιστούμε με κάποιο άλλο. Επίσης αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο μετανιώσετε για την παραγγελία σας, μπορείτε ειδοποιώντας μας εντός 14 ημερών από την παράδοσή της (σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994) να μας επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας σας και να αιτηθείτε αντικατάσταση προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτη γίνεται κράτηση του ποσού των 10 ευρώ που αντιστοιχεί και μεταφορικά έξοδα, εξοδα ασφάλισης καθως και έξοδα συσκευασίας

Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή έχει υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, την επιστροφή των χρημάτων σας. Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εμάς. Στα πιθανά ελαττώματα δεν συμπεριλαμβάνονται μικροδιαφορές στο χρώμα, την υφή ή το σχήμα των προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση η αποστολή απο τον πελάτη προς εμάς πρέπει να πραγματοποιήτε με κάποια απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier ( elta courier , acs courier) . Στην περιπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ο πελάτης επιβαρύνεται στο 100% τα έξοδα της αποστολής αυτής 


Σε όλες τις περιπτώσεις, το προϊόν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση στην αρχική του συσκευασία, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα (απόδειξη λιανικής ή δελτίο αποστολής ή κάρτα αλλαγής καθώς και τη φόρμα υπαναχώρησης). Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την οποιαδήποτε αλλαγή είναι να μην έχουν  αφαιρεθεί απο το κόσμημα τα καρτελάκια του .

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή χρημάτων θα απραγματοποίητε εντός 14 εργάσιμων ημέρων από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος . Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής  της παραγγελίας  είναι αναιτιολογήτως (δεν ειναι λόγω δικους μας λάθους)  ο πέλατη   τότε επιβαρύνεται εξολοκλήρου με τα διατραπεζικά έξοδα μεταφοράς των χρημάτων .

Κοσμήματα ειδικής παραγγελίας , δεν είναι δυνατόν να επιστραφούν ή αντικατασταθούν . Στην κατηγορία ειδικής παραγγελίας εντάσσονται χαράξεις ονομάτων, νούμερα δαχτυλιδιών ,μήκος αλυσίδας που δεν διαιρείται ακριβός  με το μήκος που εμείς προτείνουμε εντός της τιμής του κοσμήματος .